XPLORA | Barnets drömdag

13 Aug 2019 06:001.62 K1

Tillsammans med vår nya partner XPLORA kunde vi uppfylla Eriks högsta önskan att få träna med vårt A-lag på Kaknäs.

Låt oss presentera vår nya partner XPLORA. Deras vision är att förenkla och trygga vardagliga familjer genom att leverera marknadens mest rättvisa, säkra och innovativa mobila produkter för barn och familjer i hela Skandinavien. Via sina kanaler anordnade XPLORA en tävling där barn fick frågan ”i en värld utan teknik vad helst skulle du vilja göra”.

XPLORA fick in över 1000 olika bidrag och det bidraget som vann var 5-årige Eriks motivering. Hans högsta önskan var att få spela fotboll med Djurgårdens A-lag och få träffa sin största idol Jesper Karlström.

Om XPLORA

XPLORA är barnets första mobiltelefon, den har inte tillgång till sociala medier eller internet, den har GPS så du som förälder kan se vart barnet befinner sig. Den är utformad som en klocka så barnet enkelt kan ha med sig den till stranden, lekparken eller träningen. Den har stegräknare som både barnet och du som förälder kan se. Den är vattentät ner till 1,5 meter och upp till 30 minuter. Den är anpassad och framtagen för att just vara enkel att använda för både barn och vuxna. En av funktionerna som föräldrarna uppskattar mest är möjligheten att bestämma vem barnet kan ringa och även bli kontaktad av. Alla nummer som läggs in i föräldraapplikationen är de enda som barnet kan kontakta eller bli kontaktad av.

https://bit.ly/304h5Ni

Read more